Как се таксува и заплаща услугата?

burgasnet.jpg

Размерът на месечната Ви такса за интернет е според плана, който ползвате - 18,90лв, 21лв, 25лв, 60лв. Услугата можете да заплатите касово в офиса на БУРГАСНЕТ ООД - гр.Бургас ул.Македония 55 , на Касите в ИПЕЙ или ИЗИПЕЙ в цялата страна , или по Банков път.

Кога трябва да заплатя за следващия месец?

Всички ползвани услуги са с период на активация от първи до последен ден на всеки месец. След изтичане на месеца, Ви предоставяме 10 дни - от 01 до 10 ден от месеца да си заплатите услугата.  Месечната си такса трябва да заплатите от 1-во до 10-то число на съответния месец за който ще ползвате услугата. 
В случай, че не сте заплатили навреме таксата, интернет достъпа Ви ще бъде преустановен след изтичането на 10-то число от месеца.

Има ли отстъпка при предплатен достъп до интернет?

Да. При предплащане пестите време и средства. Ползвайки предплатеният достъп до интернет за 3 или 6 месеца интернет без да е нужно да плащате всеки месец.

Не си спомням до кога съм заплатил услугите си?

На всеки касов бон е отразен периода , услугите и сумата , платена за тях. Можете и да направите справка в офисът на БУРГАСНЕТ ООД , или по телефоните за връзка.

Нямам възможност да си заплатя за услугите и съм спрян. Какво мога да направя?

Случва се, да нямате възможност от 1 до 10 число да си заплатите месеца на потребление. БУРГАСНЕТ Ви дава възможност , след като сте спрян , да позвъните в офиса и да получите еднократно удължаване на срока до 3 дни. След изтичане на удължаването на срока , ако все още не е заплатено, автоматично услугите ще прекъснат.

Трябва ли да предупредя, и колко време предварително, ако временно желая да спра интернета?

Да.Трябва да заявите в офиса или по телефон , че желаете да прекъсните временно услугите си от 1-во число на месеца, за което ще Ви генерираме номер за заявката. По този начин няма да бъдете таксувани за времето през което не сте ползвали услугите ни.

Мога ли да си спра интернета през лятото?

Да, можете да го спрете, до 3 три месеца , като предварително заявите в офиса това свое желание.

Трябва ли да предупредя, и колко време предварително, ако искам да си спра интернета?

Да, с едномесечно предизвестие и да върнете предоставеното Ви оборудване, след това.

Дължа ли неустойки при прекратяване на безсрочен договора?

Не, не дължите неустойки при прекратяване на безсрочният договор с нас. Разбира се, това не се отнася за времето, през което реално сте ползвали интернет, което трябва да бъде заплатено и да върнете предоставеното Ви оборудване.